„Казах ли ви?“.  Така може да бъде определена комуникация между пловдивчанин и Община Пловдив относно проблем с движението  в квартал Каменица. Той ни изпрати „опитите му за комуникация“ с Община Пловдив, като до този момент той не е получил отговор.От близо 9 месеца той е пращал сигнали, че има опасност на кръстовището на ул. „Хан Аспарух“ с „Лозенград“ и така до днес, когато е станала катастрофа на въпросното място.

Той изпрати и снимка на инцидента от този следобед, който по думите му е бил проедният.

 Ето какво предупреди пловдивчанинът ОКТ преди точно 9 месеца.

„Имам офиса на кръстовището на ул. „Хан Аспарух“ с „Лозенград“.  Същото е нерегулирано, улиците са еднопосочни и съгласно ЗДП с предимство са движещите се по ул."Хан Аспарух".

По мое наблюдение, правилника се спазва от не повече от 10% от водачите. Ежедневно има инциденти, засега без сериозни последствия, но придружени с много закани и цветущи изрази.

Впечатлението ми е, че това се дължи не само на непознаване на правилника, но и от разположението на указателните табели ,  ширината на улицата,  паркираните автомобили и др.. 

Всички те създават субективно усещане, че улица Лозенград е с предимство. Надявам се, да обърнете внимание на проблема, който е идентичен и за други подобни кръстовища, преди да се случат по-сериозни инциденти“.