Щом има поставена кофа, значи паркомястото  е мое”! Това смятат живеещи на улица „Поп Манол”  в Кършияка. Вече повече от година „резервирането” на място за паркиране, около адреса е ежедневие, а глобени –няма. Именно затова продължава и своеволието на пловдивчаните. За пореден път до TrafficNews постъпи сигнал, в който се описва възмущаващите действия на гражданите. Те всекидневно използват като скоби за запазване на паркоместа, различни предмети.

Според сигнализиращите на мястото през годината  се е изредило поставяне на всякакви подръчни средства- от саксии, касетки, туби до кофи.  Естествено това не става чрез заплащане на месечен абонамент, а със своеволие и безнаказана наглост.

По думите на читатели, за пореден път няма глобени за нарушенията и това може би е причината те да си мислят, че местата им принадлежат, но далеч не е така. Както в редица материлали сме отбелязвали, местата за паркиране в града стават все по-малко, а докато някои се опитват да процедират чрез коректно отношение към останалите шофьори, все още се намират хора, които изразяват непукизма си.

Сега е ред отговорните институции да се самосезират и да накажат нарушителите.

На вниманието на полицията: Пловдивчани превърнаха улица в своя собственост, пазят паркоместа с тубиТака те използват местата постоянно, без да заплащат абонамент

Наглостта със запазени паркоместа в Кършияка продължава! Глобени-нямаЧитател твърди, че това се е превърнало в практика

Касетки: Новите скоби за паркоместа на улица в КършиякаЧитател твърди, че това се е превърнало в практика