Присвояването на улици все още не е излязло от мода за пловдивчани. Именно такава сага има и в квартал Кършияка, която продължава вече близо година, а TrafficNews многократно съобщаваше за нея. Ядосани от безнаказаността на нарушителите, читатели на медията ни за пореден път ни потърсиха, като твърдят, че проблемът не е спрял дори за ден.  

 „Резервирането” на паркоместа на улица „Поп Манол”  се е превърнало в ежедневие, а полицията стои безучастна. Този път наглите пловдивчани са заменили касетките с кофи, влизащи в ролята на „скоби”. Естествено това своеволие и поставяне на различни подръчни средства на улицата  се практикува без да бъде заплащан месечен  абонамент.

По думите на читатели до този момент няма глобени за своеволията и това може би е причината те да си мислят, че местата им принадлежат, но далеч не е така. Трябва да се отбележи също, че местата за паркиране в града стават все по-малко, а докато някои се опитват да процедират чрез коректно отношение към останалите шофьори, все още се намират хора, които изразяват непукизма си.

Снимка от 2023 година 

 

Снимка от днес