Трима млади пловдивски герои удариха рекорда по бързо каране на бизнесменския син- Иван Киров. Браво! Ето това е истински героизъм- изисква се смелост и умения. Те развиха скорост от 333 км/час, направиха снимка и се отбелязаха във фейсбук. Последваха коментари, похвали и харесвания. Дори последната ни героиня, хостесата от „Галакси”- Елисавета Казакова, поздрави момчетата ( все пак тя успя да вдигне стрелката на километража само до 322км/час, горката).  

Във фейсбук честитят новата  придобивка на единия от младежите- новото "Porshe panamera QuatroS", имайки предвид, че той е само на 17, може и да е татковото. В коментарите обаче всичко показва, че си е негово и дори има желаещи да го тестват.

Но не толкова важно е на кой е колата, по-важно е друго- да се похвалим в социалната мрежа. Да ни видят снимани до лъскавата кола и разбира се да не пропускаме новата мода- да снимаме километража.  По страшното в случая е, че младежите не само се хвалят, но се и състезават. Новата игра се казва „Кой ще качи снимка с по-висока скорост” и ще остане жив. Е те оцеляха и получиха награда- публично „одобрение”.Честито!

И сега нашия списък с герои се напълни-  един син на бизнесмен, една хостеса и три гъзета. Иван Киров се оправда, че е бил в Германия, а там това било нормално. На момичето пък и се сбъдна желанието да бъде публикувана в ТrafficNews.bg  и да бъде известна( така пише самата тя). А тримата мускетари достигнаха рекорда на първия, но дали и те са били в Германия историята мълчи (или може би са били в страна, в която е позволено да шофират деца 18 години). Както и да го погледнеш, все герои! 

Да ама не! Превишената скорост не е позволена, защото е опасна. Опасна за нас и за околните. Затова има закони, за да предпазват невинните граждани от тези, на които очевидно живота не им е мил. В случая героизмът е криворазбран и изкривен, а ценности, явно няма...

Снимка на постижението...

Eто ги тримата заедно...

Ето го и гордият собственик на лъскавата кола:

Няма как да няма снимки и на колата...

Герой номер две...

И остана номер три...

За да си припомните рекордът на хостесата ВИЖТЕ ТУК!

TrafficNews.bg