Денят на Съединението е! Зала "Колодрума" в Пловдив очаква Криско, Гери-Никол, Ъпсурд и още плеяда известни изпълнители и групи за концерт-тържество по случай празника.

Събитието е подарък за пловдивчани и гости на града - входът е свободен. Стотици прииждат за музикалното шоу, а паркингът пред залата трябва да устои на наплива. И ето в какъв вид го е запечатал обективът на читател на TrafficNews.bg

Дали пазарджиклията, спрял посред пространството за преминаване на автомобили... централизирано, препречвайки почти изцяло проходимостта, е закъснял за събитието и буквално е спрял както и където свари? Или пък по неведоми логически пътища е решил, че няма никакъв проблем да се разположи така? Дали е имало свободни зони, които не са се сторили достатъчно атрактивни за нашенеца, или пък паркоместата са били дефицитни и той е бил изправен пред дилемата - или спирам тук абсурдно, или не слушам Ъпсурд?

С други думи: Да бъда или да не бъда? Това при нас не е въпрос. Дилемата е разрешена в полза на смешното в своята абсурдност паркиране. Ако вие имате свое мнение за смайващото решение, можете да го споделите с нас.