Полицейската кола е паркирала неправилно на улица "Леонардо да Винчи", сигнализира читател на TrafficNews.bg. Това не е първият сигнал, който получаваме за подобни действия от служителите на реда. В случая патрулката е спряла така, че пречи както на нормалното преминаване по тротоара на пешеходци, така и на движението на колите по улицата. Заради патрулката две коли трудно биха могли да се разминат, без да се наложи да се изчакват. Това е предпоставка за неприятности и задръствания в този час от деня.

Полицаите видимо не са в колата или някъде покрай нея. Тя не е и с включени буркани. Когато полицейските патрули не са пуснали сигнализацията за спешни случай, те имат същите задължения да спазват правилата за движение по пътищата, като и те трябва да получават наказания предвидени в Закона, ако го нарушават.

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на наглеците.

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg .

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg