Шофьорите нарушители в Кършияка стремглаво нарастват, а тротоари и тревни площи са окупирани от паркирани возила постоянно, сигнализира отново читател на TrafficNews. Припомняме, че медията ни съобщи за нарушители на локацията, която е бул. „Васил Априлов“ №124. Очевидно обаче проблемът не се решава, а продължава да се корени.

Пловдивчани в нарушение – паркират „над закона" в КършиякаИ четиримата нарушители са използвали "намалението", че няма проверки вечерта

От изпратените кадри се виждат редица автомобили, които са в нарушение и са позиционирани в междублоково пространство, служещо и за тротоар, по който пешеходци да преминават.  По думите на нашия читател, тревните площи влизат в ролята на паркоместа, защото често същите коли извършват нарушенията на локацията. Според него тази практика продължава, защото няма глобени коли, както през деня, така и през тъмната част на денонощието. 

Проблемът с паркирането в Пловдив се явява наистина сериозен, а паркоместата са доста ограничени и не са достатъчни за всяко едно семейство. Това обаче не е оправдание за нарушаване на правилата от страна на пловдивските шофьори шофьори.