Истински абсурд се случи на новия булевард "6-ти септември" в Пловдив. Oтсечката между бул. "Руски" и бул. „Васил Априлов” осъмна с кръпки. Читателят твърди, че не става въпрос за авария, а за запълване на дупки по новата отсечка. Най-вероятно на мястото е имало неравности и затова се е стигнало до закърпването на участъка.

„Парадоксалното е, че преди две години същият участък бе асфалтиран изцяло. Според мен трябва да се приеме, че отсечката е нова. Да, но се появиха дупки и бързо, бързо бяха запълнени. В момента в другото платно в посока от „Васил Априлов” към „Руски”, все още се запълват. Е, според вас с какъв материал се правят пътищата, за да се разбият за две години”, споделя с TrafficNews.bg читателят.

Допускаме, че на места е възможно разкопаването и закърпването на булеварда да е станало заради авария на ВиК, подобна на тази, заради която на няколко места още миналата година беше разкопан бул. "Цар Борис Трети Обединител".

Ето как изглеждаше дупката на булеварда по време на отстраняването на аварията: 

От TrafficNews.bg сме на мнение, че е крайно време подмяната на тръби и кабели да се планира, а не само на хартия институциите да синхронизират действията си, защото подобни разкопавания, бъркат в джоба на пловдивския данъкоплатец.

Повече новини четете ТУК

TrafficNews.bg