Отцеубиецът от Столипиново се вихри в ТикТок от пловдивския затвор

Цецо получи 17-годишната присъда, потвърдена от ВКС

Пловдив 20.04.2021 20:00 17676 5
Отцеубиецът от Столипиново се вихри в ТикТок от пловдивския затвор

Пловдивчанин, осъден за убийството на баща си, е новата ТикТок звезда. 23-годишния ром Цветан Ангелов, който е зад решетките, системно се вихри в социалните мрежи, научи TrafficNews.

През 2020 година Цецо получи 17-годишната присъда, потвърдена от ВКС. Той бе признат за виновен за жестокото убийство на баща му, станало в етническия квартал. 

Отцеубиецът от Столипиново: Трябваше да го направя това нещо! Искам да бъда свободен СНИМКИ

Убийството е извършено на 22 юни 2017 г., около 1 часа,  в апартамент на ул. „Ландос“. Там е намерен починал 55-годишният Наско. На място били изпратени полицейски служители, които установили, че по тялото на мъжа имало множество прободно-порезни рани, като близо до трупа е намерен и иззет нож със сиво-синя дръжка, с дължина на острието 15 см.

Установено е, че на 21 юни 2017 г., около 22 часа, обвиняемият Цветан бил заедно със свои близки в дома им на ул. „Ландос“ в Пловдив. Около 22 часа всички легнали да спят, като в стаята на пострадалия били дъщеря му и Цветан.  Към полунощ дъщерята на пострадалия събудила близките си, като им съобщила, че Цветан „ударил с нож баща й“. 

ВКС потвърди присъдата на отцеубиеца от СтолипиновоЦветан Ангелов е отнел живота на баща си по особено мъчителен начин

Само преди ден отцеубиецът публикува поредното видео от пловдивския затвор, демонстрирайки завидни танцови умения. Кадрите са заснети в една от килиите под звуците на един от хитовете на Тони Стораро.

Дрескодът – фланелка на Плейбой, типична за новоизгряваща звезда.

Шегата настрана. В пределите на пловдивският затвор е строго забранено притежанието и използването на мобилни устройства. Как се е сдобил с телефон, остава загадка.

Припомняме,че преди година бе разбит канал за внос на забранени вещи и вещества в пределите на пловдивския затвор. Под отговорност бяха подведени служители и надзиратели.

 

Изпрати новина