Бой след катастрофа в София. Инцидентът е станал на бул. „Черни връх”. Ударили са се две коли. Шофьорът на единия автомобил е изскочил и пребил шофьора на другия, предаде  Нова телевизия.

Отнето предимство от трета кола е довело до сблъсък между джип БМВ X 5 и лек автомобил. След удара участниците в инцидента са слязли и започнали зверски да се налагат един друг.

Има пострадала жена в инцидента, твърди ПИК. Шофьорът, който е предизвикал катастрофата, е пребит с юмруци и ритници от водача на джипа.

Полиция и линейка вече са мястото. Образува се задръстване по булеварда.

Момиче, което е пътувало в автомобил Шкода разказа, че шофьорите на другите две пострадали коли са пребили нейния колега, пише 24 часа. Според нея катастрофата е станала между три автомобила - Хонда, Джип БМВ и шкода. Шкодата излизала от локалното, от центъра идвал автомобил Хонда с висока скорост, а от хотел Маринела се спускал джипът. 

Шкодата спряла, за да не предизвика кататрофа, но продължавайки надолу по платното се ударили Хондата и БМВ-то. БВМ-то е ударено от страна към шофьора, а предницата на Хондата е смазана.  Отворили са се и въздушните възглавници на двата автомобила. 

Колежката на шофьора на Шкодата останала в колата, а той излязъл да се извини. В следващия момент тя го видяла с окървавена глава. Според нея той бил бит от другите двама шофьори. Младата жена твърди, че особено агресивен бил шофьорът на джипа БМВ.