Опасно! Пазарджишки шофьор шпори в аварийна лента на АМ "Тракия" ВИДЕО

Действията му създават предпоставка за сериозен пътен инцидент

26.09.2024 11:00 3705 0
Опасно! Пазарджишки шофьор шпори в аварийна лента на АМ

Шофьор шпори в аварийната лента на АМ „Тракия“. За това сигнализира читател на TrafficNews, заснел случилото се. От кадри, предоставени до медията ни, е видно как автомобил „Шевролет“ с пазарджишка регистрация кара със скорост в пъти над ограничението за аутобана – при това в лентата за аварирали превозни средства. Той изпреварва останалите коли, пътуващи към София. Водачът е управлявал по този начин в разстояние на повече от километър, казва очевидецът.

Няма яснота каква е причината за подобно нарушение на Закона за движение по пътищата. Не е изключено да е предприел подобно действие, за да задмине движещите се с нормална скорост коли. Ясно е обаче, че същото създава условия за сериозен инцидент, чийто последствия едва ли биха оправдали няколко спестени минути в пътуване.  

TrafficNews.bg благодари на всички читатели за изпратените сигнали и изразена гражданска позиция! Ако и вие се натъкнете на подобни нередности, може да ни изпращате сигналите си като съобщение в страницата ни във Фейсбук или на редакционната ни поща redaktor@trafficnews.bg

 

 

Изпрати новина