"Ето така работим в Кючук Париж от сутринта! От 09:00 до 17:30 няма трогнати!", ни написа читателка на ТrafficNews.bg и ни изпрати снимки, на които се вижда голям къс заплашително висяща ламарина на фасадата на жилищна кооперация. Как ламарината се е оказала там, е ясно - днешният ураганен вятър е свършил тази работа. Но нашата читателка се пита - а другата работа кой ще я свърши?

Според пловдивчанката още сутринта фората, чиито офиси са на приземния етаж на кооперацията, са се свързали с домоуправителя на кооперацията, който обещал, че ще сигнализира за надвисналата в буквалния смисъл опасност над преминаващите, но... Вече цял ден всички работещи и живеещи тук, на "Никола Вапцаров" 97, чакат.

"Това място е локална зона, минават пешеходци, постоянно влизат и излизат от офисите хора, а тази ламарина цял ден се вее! И не е малка, а огромна...", възмущава се притеснената жена. 

Засега кризисен щаб в Пловдив заради силния вятър няма сформиран. На всички, които имат подобен проблем, препоръчваме да се свързват с отдел „Обществен ред и управление при кризи” към Община Пловдив на телефони: 032 656 716, 032 656 783, 032 656 890.