Изключително нагъл шофьор паркирал на инвалидно място получи лепенка "Паркирал си като идиот!" и после я отлепи и изхвърли на земята. Той беше паркирал на две инвалидни места едновременно и когато му лепнаха стикер с надписа, че е спрял като идиот започна да бълва обиди срещу този, който му е оставил посланието.

Видеото бе качено в Интернет от Александър Кинов, който е пряк свидетел на случилото се. След като сподели видеото,той написа:

"Този наглец беше паркирал на две инвалидни паркоместа. След като му направих забележка и му казах че има два варианта, да извикаме полиция или да му залепя стикер "АЗ СЪМ НАГЛЕЦ...", се опита да ме изблъска с колата. В крайна сметка му залепих стикера, а той най спокойно го махаше и хвърляше на земята. Споделяйте и нека в един момент и децата му видата какви родители имат. No mersy на простотията!"

Видеото разпространи за минути социалните мрежи с призива да се разпространи до повече хора видеото и шофьорът да се засрами:

"Брутално нагло паркиране на две инвалидни места, наградено своевременно със стикер от нашия съмишленик, за което му благодарим! Моля да се абстрахирате в коментарите си от махленската свада с третия човек в края!!! Използваме случая да напомним на наградените да изхвърлят изстърганите парчета от стикерите в кошчетата за боклук, а не на земята! А дано стигне до поне 250 000 души това видео чрез споделянията ни, така че главния герой да бъде подсещан от всичките си приятели поне два месеца за случката."

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg