Въпреки, че днес е Разпети петък и сме в навечерието на най-светлите християнски празници, наглите шофьори не пожалиха хората в неравностойно положение. Поредният нарушител засне репортер на TrafficNews.bg. Той бе спял на място предназначено за инвалиди пред магазин Лидъл в квартал Кършияка.

Както се вижда от снимките колата е без стикер за инвалидност. След като засне нарушението, нашият репортер попита охраната на маркета, защо не е направил забележка на шофьора, но той обясни, че тъй като днес магазина е претъпкан от пазаруващи, трябва да следи за сигурността в маркета.

От нашия екип приветстваме шофьора с добре дошъл в рубриката ни "Не ходи пеша, прецакай инвалид".

Припомняме ви, че само преди дни Народното събрание прие нови, по-строги мерки срещу паркирането в паркове, градини, детски площадки и тротоари в населените места извън обозначените за това места. Повече за новите мерки четете ТУК

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на наглеците.

ОЩЕ НОВИНИ ВИЖТЕ ТУК

TrafficNews.bg