Шест автомобила шофираха в насрещното движение на булевард в Пловдив. За абсурдната ситуация сигнализираха читатели на TrafficNews, които са заснели нарушението. Колоната от автомобили се е движила по бул. „Христо Ботев” в посока Денталния факултет,  разказаха те.

Преди дни отново наши читатели сигнализираха за нарушение в същия участък, когато автомобил със старозагорска регистрация шпореше по булеварда в насрещното движение срещу останалите автомобили.

Според читателите ни явно водачите, които се движат в района на Централна гара се объркват, тъй като движението в момента минава през паркинга на гарата заради ремонта.

„Възможно е водачите да се омотват, заради ремонтните дейности, понеже това не е първия случай на автомобили, които се движат в насрещното в този район. Вече няколко пъти забелязваме нарушители и явно нещо в организацията на движение куца”, коментират читателите ни.

"Понякога наблюдаваме шофьори, които изнагляват с цел да прередят останалите автомобили и да се престроят на светофара, но в този случай не мислим, че това е причината, по-скоро наистина става някакво объркване", допълниха още пловдивчаните.