Шофьорите продължават да паркират колите си, където пожелаят. Те оставят МПС-та си по тротоари, градинки, на места за хора с увреждания, върху пешеходни пътеки. 

Въпреки алармата, която се вдига по повод безобразното им паркиране, те не си взимат поука. Читател на TrafficNews.bg ни изпрати поредица от снимки, които доказват своеволията на шофьорите. 

Собствениците на автомобили, очевидно затрудняват пешеходците, на които им се налага да заобикалят паркираните коли, докато слизат на улицата. Спрените коли  са препятствия за всеки, осмелил се да тръгне пеша.

Шофьорите проявяват истинска наглост, когато паркират. Градът ни наистина е задръстен и няма достатъчно паркоместа, но това не е оправдание за своеволията на водачите на МПС-та. Те безцеремонно погазват правата на другите хора, които се движат без коли.

За съжаление тези гледки са на всеки ъгъл в града ни. Тази гледка със сигурност няма да се оправи докато не започнат да се глобяват шофьорите, решили да спрат по средата на тротоара или на пешеходна пътека. За да се справят с проблемите по пътищата в Стара Загора жителите на града решиха да маркират колите с червен спрей. Трябва ли да започнат и пловдивчани да рисуват върху колите  или да режат гумите на автомобилите, за да започнем да спазваме законите?

ОЩЕ АБСУРДИ ВИЖТЕ ТУК

TrafficNews.bg