Непълнолетно момиче насочва пистолет към лицето си, докато излъчва на живо в платформата Тик Ток. За това сигнализира пловдивчанка, която е попаднала на абсурдното видео и е останала възмутена от видяното.

Тя разказа, че момичето, което е с потребителско име „kradec na jelqzo” си „играело” с пистолет, който по думите и бил предоставен от баща ѝ.

На видеото се вижда как момичето насочва пистолетa към главата си, след което го насочва към устата си. Пловдивчанката е изпратила до медията ни кадри, които е направила, докато гледа лайфа. Не е ясно дали пистолетът е истински, но според потребителите щом е собственост на баща ѝ – най-вероятно е.

Именно това е нещото, което изключително много е притеснило хората, които гледат, тъй като до тази платформа имат достъп хиляди деца, които също са гледали случващото се и са писали коментари.

„Новото модерно в Тик Ток- непълнолетно дете, което си играе с пистолета, даден от баща й. Цялата ситуация, гримът, перуката и начинът, по който си играе с пистолета е плашеща. Най-вече това, че е даден от баща й. Дано се вземат мерки”, споделя читателката ни.

Десетки хора са докладвали профила, именно заради нещата, които показва момичето. Наша проверка показва, че на профила е наложена рестрикция, която забранява излъчването на живо включване, тъй като са нарушени правилата за ползване на приложението.