Джигит даде всичко от себе си, за да произведе пътно-транспортно произшествие на кръстовището между ул."Гладстон" и бул. "Руски". От кадри, заснети с видеорегистратор, ясно се вижда как шофьор на тъмен седан е спрял в средна лента на червен светофар. 

Изведнъж шофьорът решава, че не желае да чака и прави нелепа маневра към съседната лента, където има ръкав за дясно завиващите. В това време автомобилът с видеорегистратора се движи именно в това платно и едва не бива отнесен от внезапното "изхитряване" на колегата му на пътя. 

Само навременното набиване на спирачки спасява заснелия видеото от сигурен удар и така успява да се справи хладнокръвно с отнетото си предимство. Според него колата нарушител е била управлявана от младеж, придружаван от двама свои връстници. Човекът надлежно е очертал номера на джигита, вероятно за да отправи предупреждение към пловдивските шофьори да внимават, ако видят превозното средство на пътя.

Старателният опит за ПТП за щастие няма успех, но пък ситуацията се случва на метри от входа на голям търговски център, където постоянно има човекопоток. Ако имаше и други участници в движението, инцидентът е почти неизбежен. 

Коментара оставаме на вас: