Ето един случай, при който не е достатъчно да си учтив. Десислава Грозданова, собственик на аптека зад пазара „Ситняково” в столицата, сподели по телефона пред Нова телевизия, че останала шокирана, когато, преглеждайки видеозаписите от камерите за видонаблюдение, установила, че дългогодишна тяхна клиентка редовно се "обзавеждала" безплатно с лекарства и козметика.

"Тя си взима каквото й попадне пред погледа. Без никакви притеснения. Вижте колко е спокойна. Движи се напред-назад и непрекъснато говори. Тя ни зашеметява с приказките си! Толкова отдавна я познаваме, никога не съм предполагала, че ще постъпи така", заяви Десислава Грозданова.

Жената допълни, че крадлата била много учтива - не само че говорела мило на всички, но и давала предимство на чакащите пред касата клиенти. 

Крадла, но... учтива. Учтива, но... крадла!



Магистър-фармацевтът призова да има промени в законодателството и да може да бъдат осъждани крадци само на основата на записи от камери за видеонаблюдение. В момента в съда видеозаписите се признават за доказателство, но обвинението трябва да бъде придружено и със свидетелски показания.

Още новини четете ТУК

TNS.bg