Момче събра погледите в Цар-Симеоновата градина в Пловдив, след като реши да поплува в Пеещите фонтани. Единствените, които не видяха момчето в неделния ден, бяха охранителите в парка, разказва читател на TrafficNews.bg. Очевидно липсвал и родителски контрол, тъй като детето най-необезпокоявано се съблякло и се хвърлило във фонтана, след което направило няколко дължини. Случайни минувачи се опитали да му  направят забележка, но без резултат.

„Момчето скочи няколко пъти във фонтана, около него имаше и други деца, които също се забавляваха на подвига му. Всички, които бяха в парка, останаха възмутени, само охраната не го видя”, разказва нашият читател.

Излишно е да споменаваме, че влизането във фонтана е напълно забранено. Въпреки това, обаче все още се намират смелчаци, било то деца или възрастни, които решават, че трябва да се разхладят и да поплуват именно в центъра на града. До този момент инцидент не е имало, въпросът обаче е докога?

Не един или два пъти градските власти предупреждават, че плуването в съоръжението е опасно заради металните конструкции и неравната повърхност. 

Пловдивските деца хванали цаката как да плуват в Пеещите фонтани безнаказаноОт общинската администрация обмислят нов график, за да избегнат „дупката” между смените