В Оряхово съдиха младеж, че заживял на семейни начала с непълнолетната си леля, която му родила дете, съобщава tribali.info. Семейната трагикомедия се разиграла от 25 септември миналата година до 19 февруари тази година в козлодуйското село Бутан.

Историята се оказва достойна да съперничи на всякакви световни сапунени сериали. Като предистория ще кажем, че младежът е внук на Марин Иванов, а Мариела е дъщеря на Марин от съжителството му с жена на име Петя Гергова. Освен Мариела Марин има още две деца от друга жена.

В периода 2006-2007 г. Иванов злоупотребявал с алкохол и нанасял побой над дъщеря си и над Петя. На 21 октомври 2013 г. жената подала искова молба в районния съд в Габрово,където тримата живеели, срещу Иванов за системен тормоз и побой. Мъжът бил отстранен от семейното жилище за срок от 18 месеца.

През 2013г. внукът на Иванов се запознал с Мариела Маринова и от 25 септември миналата година заживели заедно. Роднинските връзки станали още по-объркани, когато момичето забременяло и на 6-ти март родило момче Светлозар, което било припознато от баща му.

При разследването младежът се признал прегрешението,но отказал да дава обяснения по обвинението.Подчертал, че желае да сключи граждански брак с Мариела Маринова. За живеенето с непълнолетно момиче без брак го грозяло го наказание или „Лишаване от свобода до 2 години” или с „Пробация”. Понеже имал чисто съдебно минало обаче му се разминало само с порицание от магистратите.

Любовта победила и  на 25  март тази година младежът и непълнолетната му леля, която вече била навършила 16 години, се оженили, сключвайки граждански брак.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg