Салами се режат на тезгях до шофьора, цигарен дим замества ароматизатора. На снимките, изпратени ни от наши читатели, се виждат две кондукторки, решили да разнообразят пътуването по познатия маршрут.

Явно клатенето на автобуса не пречи на контрольорката от линия 11 в Пловдив, която сръчно нарязала шпеков деликатес до шофьора. Макар обедната почивка тепърва да предстои, служителите в градския транспорт започнали приготовленията още на спирката на онкологията в кв. "Кючук Париж".

На втората атрактивна снимка кондукторката „пафка” на мохабет с шофьора. Линията е 44, а автобусът туко що е поел по маршрута си след 10-минутната почивка.

„Тази сутрин за пореден път слушах поп-фолк предпочитанията на шофьора в автобуса и си мислих, че това е достатъчно наказание. Тогава се качих в 44 и ме лъхна силна миризма на цигари. Не очаквах обаче димът да идва от кондукторката – пушеше си спокойно, поседнала на таблото до шофьора” – възмущава се жената, която била  „ароматизирана” на слизане от автобуса.

Правим си карти, взимаме си билети, пътуваме в автобуси с капацитет за брой пътници два пъти по-малък от действителния. Смятаме, че служителите в градския транспорт са длъжни да полагат най-минимални усилия, за да бъде престоят на пътниците приятен – без силна музика и цигарен дим. Надяваме се скоро модернизирането на средставата за обществен транспорт да повлияе положително и на отношението на служителите. 

Още абсурди вижте ТУК

TrafficNews.bg