Поредният нагляр спрял на тротоар, ни изпрати наш читател, който е зарязал колата си на един от тротоарите на улица "Доктор Г.М. Димитров" в Пловдив.

"Улицата е еднопосочна, а в закона ясно пише, че ако улицата е еднопосочна, автомобилите имат право да спират от дясно, където е синя зона! Аз си плащам по 60 лева всяка година, за да паркирам пред дома си, а този турбо гъзар е спрял като цар на пътя! Кой ще дойде да му сложи глобата?", пише нашият възмутен читател.

За съжаление всички неправилно паркирани автомобили се оказват от скъпи марки като БМВ, АУДИ и Мерцедес. Явно културата на шофьорите се променя щом се качат в по-скъпи коли. Шофьорът в този случай се е качил с двете си гуми върху тротоара и дори е прибрал страничното си огледало, да не би някой минувач да счупи стъклото на скъпия автомобил.

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на наглеците.

ОЩЕ НОВИНИ ВИЖТЕ ТУК

TrafficNews.bg