Жесток и вманиачен последовател на култа към Мао Дзедун 30 години е държал дъщеря си затворена под земята в една стая, като в това време е насилвал и жени, които зарибявал с "учение", според което те щели да получат "еликсира на живота", пише блиц. За маниака разказва "Дейли Мейл". Аравинджан Балакришнан/74/, известен като "Другарят Бала" така тероризирал дъщеря си,че след 30 години в плен тя не знаела дори как и къде се пресича улицата и не можела да си служи нормално даже с обикновена връзка ключове. Младата жена била заточена в мазето на къщата в Северен Лондон, в която "Другарят Бала" събирал последователки на неговата ляво ориентирана комуна. 

Психотерорът не се отнасял само за дъщеря на "вожда". Той промивал мозъците и на жените, сбъркали се да го последват. Той им обяснявал ,че всъщност той е "Господ Бог самият".След това ги карал да участват във възможно най-странни сексуални игри. Казвал им,че по този начин ги "пречиствал и ги лекувал от упадъчната западна култура". 

Цялата планина от ужаси и насилие била разрушена от дъщерята на откачалката-Фран.Тя избягала от неговата къща преди три години и потърсила помощ при полицията. Всъщност младата жена чак тогава разбрала, че той е не просто неин господар, а и баща. Тя обяснила,че била налагана с камшик дори за елементарни неща като пеенето на детски песнички.

В момента срещу "Другарят Бала" има заведени 14 дела, а преписите по делото надхвърлят 3000 страници.

Още новини - ТУК

TrafficNewS.bg