Помните ли кучето, което прекарваше дълги часове вързано – без храна и вода в Пловдив? Е съдбата му не се е променила. Както по-рано ви разказахме, стопанинът на животинчето, го връзва на къс синджир, докато той е в игрална зала до Централна гара, пише GlasNews.bg

Споделената тогава снимка на клетото четириного предизвика вълна от възмущение. Мнозина дори се заканиха да разговарят със собственика.

Днес жена го е заснела на обичайното място. Тя е опитала да говори със стопанина, но по думите ѝ, той се карал с нея.

„Хайде, ако има мъже, действайте. На нонстопа на Централна гара е, кара се с мен, не дава и дума да кажа,“ написа тя в мрежата.

„В предишен пост много мъже се надъхваха, че ако пак го върже някъде и така на къс повод, ще се намесят, затова моля, не се подигравайте с жената, а ако можете помогнете,“ коментира пловдивчанка.

"Госпожо, подайте сигнал на 112 за нехуманно отношение към животно. Но иначе за всички неразбрали, госпожата говори за собственика на кучето, който е хазартно зависим и го оставя часове без вода и храна на супер къса верига, от която не може дори да легне," напиcа друга жителка.