На страшен абсурд се е натъкнал читател на TNS.bg в Пловдив. Той ни изпрати снимки на неправилен обратен завой, направен не от кого да е, а от служители на КАТ.

Снимките са направени вчера. Мястото е булевард "6 септември", точно пред сградата на Апелативна прокуратура, където преди няколко месеца дори бяха поставени колчета между пътните платна, за да не се стига до такива ситуации.

"Там е проблемът - че завиват въпреки колчетата. И тъй като не могат да обърнат заради малкото пространство, трябва да спират и да дават назад", разказва читателят ни. Той посочи, че тъй като офисът му е съвсем наблизо, ежедневно става свидетел как шофьори правят обратен завой на това място в нарушение на правилата.

"Точно заради такова обръщане и маневрите, които правят, постоянно стават катастрофи там", разказва мъжът. "Не бях очаквал обаче да видя и полицейска кола да го прави", допълва той.

Още по-грозното в случая е, че при обръщане на това място автомобилите застават върху пешеходната пътека и блокират пешеходците, както се вижда и на снимките.

Още новини четете ТУК

TNS.bg