Жена запуши паркинг с 30 коли в центъра на Пловдив, сигнализираха читатели на TrafficNews.bg

Оказа се, че нарушителката отишла просто на фризьор и поради липсата на близко парко място, решила да спре както и където си поиска. С начина на позициониране на автомобила единственият изход от близкия паркинг е останал запушен.

Близо 30 пловдивчани, включително жена с едномесечно бебе, останали заклещени на въпросния терен, който, забележете, се намира на 100 метра от II РУП.

След 10 минути лутане в търсене на нарушителя, гневните водачи повикали полиция. На място органите на реда опитали да се свържат със собственика, но, уви, неуспешно. Наложило се да бъде повикан паяк, за да репатрира колата наглец.

„Преди да дойде паякът, госпожата благоволи да се появи. Очевидно е била на фризьор, косата й беше мокра. Поне има справедливост за нашето едночасово чакане в студа - написаха й акт”, пише читателят ни.

Всеки ден се натъкваме на абсурдни прояви на шофьори, които показват, че не се интересуват от мнението на другите, а единствено собственото им удобство. Случаят е такъв. В името на красотата пловдивчанката е изправила накрак полиция и паяк и е причинила главоболия на всички блокирани.