Капан за шофьори се отвори в близост до кръстовището на Сточна гара в Пловдив. Капакът на шахта на ул. „Найчо Цанов“ е зейнал, създавайки непосредствена опасност за автомобилите по платното, сигнализира читател на TrafficNews.

Ръждивата решетка на съоръжението се издига на поне 15 см от пътното платно и за да го избегнат, шофьори предприемат опасни маневри. 

Ситуацията е високорискова и за останали участници в движението. Ако велосипедист или моторист не успее да види капана в тъмното – изходът от подобен инцидент може да бъде дори фатален.

Всъщност това далеч не е преденетна гледка за пловдивските булевари и тротоари. С откриването на активния велосезон ви разкарахме за разрушеният капан на шахта до бул. "Източен". 

Опасна шахта дебне деца, колоездачи и пешеходци в ПловдивВъпрос на време е някой да падне вътре, сигнализира пловдивчанка

TrafficNews.bg благодари на всички читатели за изпратените сигнали и изразена гражданска позиция! Ако и вие се натъкнете на подобни нередности, може да ни изпращате сигналите си като съобщение в страницата ни във Фейсбук или на редакционната ни поща redaktor@trafficnews.bg

Галерия: