"Мястото е срещу Братската могила, а пежото е собственост на фамилията на Антоний Йорданов - бивш депутат от ГЕРБ, и съпругата му Татяна Йорданова, бивш общински съветник от ГЕРБ. Видно от снимките, колата е паркирана директно върху зелената площ. И това се случва всеки ден. Преди време беше тръгнал да изкоренява дървета, за да си бетонира в градинката паркоместа, но го спряха с подписка. Сега ще бъде подаден сигнал до инспектората, но едва ли нещо ще направят.

Надяваме се на вашата реакция, за да се докажете за пореден път като безпристрастна и обективна медия." Това е написал читател на TNS.bg и ни е изпратил снимки. Естествено, ние ги публикуваме - въпреки изразеното подозрение на нашия читател, че това може и да не се случи, защото "въпросната кола не е на кого да е".

Припомняме, пловдивчанинът със спорна репутация беше изваден от листата на ГЕРБ преди изборите, след като преди това се оказа, че той е бил близък със застреляния ботевградски бизнесмен Семко Семков, а през зимата на 2014 г. бяха запалени 3 джипа на семейството му.

Преди две години бившият депутат отново стана популярен, след като негови съседи направиха подписка срещу това, че Антоний Йорданов се опитва да превърне детска площадка в паркинг за своите 6 джипа. Тогава комшиите му се оплакаха, че са му правени много забележки, но избраникът на народа не реагирал по никакъв начин на тях.

Е, сега ще видим кой пръв ще реагира и ще махне пежото с екстравагантен цвят от тревата - Йорданов ли, съответните служби ли... 

 

TNS.bg