Нагли шофьори спират на входа на блок в пловдивския квартал "Кючук Париж". Собствениците от блока са вдигнали ръце от многобройните нарушения на водачите на автомобилите, които редовно са паркирани на входа им.

"Добър ден! Изпращам ви снимка от ул. Даме Груев 44 в кв. Кичук Париж. Както се вижда входът е ежедневно блокиран от паркирали коли, като това пречи на преминаването на пешеходците. Интересно е защо компетентните органи не се справят с този проблем, както и на много други места из града ни. Хубав ден!", ни пише читателят, който ни изпраща сигнала. Също така е интересен въпросът къде ще спрат линейка или пожарна, ако в блока стане инцидент.

За съжаление, въпреки, големите суми, които шофьорите трябва да плащат ако спрат на тротоар, това не може да ги "образова" да спазват Правилника за движение по пътищата.

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на наглеците.

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg 

Още новини ТУК

TrafficNews.bg