На пореден баровец, превзел инвалидно място в паркинга на пловдивския мол,  попадна читател на  TNS.bg. Нито глобите, нито акциите са спрели шофьора да спре на специалното място. Все пак то е най-близо до входа на търговския център. Защо да ходим пеша, като можем просто да прецакаме някой инвалид!

Откакто паркингът е платен, там има повече свободни места и по-рядко се стига до подобни нарушения. А макар молът да е частна собственост, в такива ситуации охраната на мола няма право да санкционира нарушителя. Те обаче сигнализират на телефон 112, а пък екипи на Пътна полиция редовно извършват проверки на място и съставят актове на съгрешилите.

Глобата не е никак малка – ако паркирате на място за инвалид без да имате това право, ще олекнете с 200 лева. Наглеци обжалват актовете за паркиране на инвалидните места в мола! Чуйте оправданията им! ВИДЕО


Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на наглеците.

ОЩЕ НОВИНИ ЧЕТЕТЕ ТУК!

TrafficNews.bg