Войната за паркиране в Пловдив взе поредната си жертва, а хората бранейки собствеността си измислят все по-креативни начини да се предпазват от нахални шофьори. Жертвата, на гневен собственик на гараж този път бе общински чиновник, който кове наредбите именно за паркирането в Пловдив.

Чиновникът спрял колата си пред гараж на улица „Найден Геров”  до Главната улица. Ползвателят на гаража обаче решава да му даде урок и му изрисува предния капак със спрей и шаблон: „Не паркирай!Гараж”. Самият собственик пък явно е любител на графитите, тъй като е нарисувал целия си гараж.

Общинарят, очевидно не остава доволен, когато вижда в какво състояние е колата му и се обажда в полиция. На място идват униформените, които заварват двамата мъже да се разправят. След дългия спор двамата са се споразумели, без да се налага намесата на служителите на реда.

И двамата си признали собствената си вина. Ползвателят на гаража ще си изчисти графита от колата, а чиновникът няма да подава жалба в полицията.

Въпреки това от TrafficNewS.bg препоръчваме на нашите читатели да не спират пред гаражи, особено когато са собственост на райтъри.

Още новини ТУК

TrafficNewS.bg