Нова нагла постъпка на шофьор в Пловдив.  Пежо кабриолет е спяло върху пешеходна пътека на оживен участък на булевард "Марица", преди пешеходния мост. Това засне и сигнализира читателка на TrafficNews.bg.


При положение, че на отсрещния тротоар са оставени места за паркиране, как може така да спре? Точно до скосяването, от където свалям количката. Аз как да пресека? Майка съм на малко дете и всеки ден ходим до реката на разходка. Не само, че е върху пътеката, но и отнема видимостта и може някой да не види, че съм с бебе и да ме отнесе заедно количката. Това не е първият път на подобно нарушение, но днес вече чашата преля. Къде са органите на реда?”, коментира нашата читателка. Съдейки по модела на колата, тя предположи , че шофьорът е жена и зададе риторичния въпрос "Г-жо, вие имате ли дете?

За жалост нашият екип не е орган на реда и единственото, което можем да направим е да покажем нарушителите.

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на наглеците.

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg

Още новини ТУК

TrafficNews.bg