Изнервени шофьори спретнаха луд скандал на кръстовището на Билковата аптека заради отнето предимство. Това съобщава „Флагман.бг.”, като се позовава на бургазлийката Мария Георгиева, която била свидетел на случката.

Единият шофьор засякъл пътя на другия, последвали крясъци и псувни, които кънтели наоколо.  Червеният светофар, заради който двамата водачи спрели един до друг, дал повод конфликтът на пътя да се разрасне.

„Още не мога да повярвам на какво станах свидетел, пише ни Мария. - Малко след 18 часа вчера по бул. „Христо Ботев” сив „Нисан” сече пътя на черна „Шкода”. Двамата шофьори започнаха да си крещят като зверове в движение през отворените прозорци. Докато стигнат до кръстовището на Билковата аптека, светофарът бе светнал червено и спряха един до друг като първа кола в съседни ленти. Тогава скандалът се превърна в екшън – двамата слязоха и започнаха да си крещят, сбиха се с юмруци насред пътното платно. Всичко стана за секунди, след което пак се качиха в колите си. Жената на единия обаче започна да крещи и да псува другия шофьор каруцарски от задната седалка на „Шкодата”, той отново слезе и скочи и на нея. Мъжът й ги спря, за щастие в този момент светна зелено и двамата отпрашиха с мръсна газ.”

„На вид бяха интелигентни мъже, и двамата на средна възраст, а не някакви хлапаци. Щом и уж разумни хора си решават проблемите с ръкопашен бой, няма да се оправим скоро”, завършва писмото си тя.

Снимка: Флагман

Още новини ТУК

TrafficNews.bg