Джино Бианкалана наистина се взе за звезда и буквално удари в земята родните позьорки, които не слизат от новините с непрекъснатите си фукни.

Спечелилият ВИП Брадър пусна в профила си във Фейсбук снимка с касова бележка, на която показва, че е похарчил 7 000 долара в клуб в САЩ да почерпи свои приятели и да се повесели.

Този негов жест прилича на голям среден пръст, който „любимата звезда на България“ показва на тези, които гласуваха за него.

Мургавелкото мислеше, че ще го похвалят какъв паралия е, но изненадващо получи остри критики и подигравки: „Какво ни показваш? Че имаш пари ли? Или търсиш кой да ти осребри касовия бон“.

„Хайде спри се, всички разбрахме колко струваш. Похвали се с някакво добро дело, а не с това колко си изял и изпил“, са едни то най-меките коментари.

Още като победи във „ВИП Брадър“, Джино лицемерно заяви, че иска да остане в България да помага на бедни хора, на сираци и да направи фондация за благотворителност. Нито една касова бележка от дарение не се появи, но за сметка на това непрекъснато излизаха снимки с коя хубавица е излязъл на бар, какво е ял и какво е облякъл. Още с връщането си в САЩ той пък заля страницата си с фотосесиите с баровски коли, часовници и бижута, пише Флагман.

„Явно е имало причина да те бият в Америка. Явно си един позьор и нищо друго, нападнаха го българи. Тъпо е да се хвалиш с тази сметка, когато знаеш, че тук деца умират от глад.

Когато не знаеш какво да направиш, по-добре замълчи, отколкото да се правиш на празноглав фукльо. Това, че си похарчил 7 000 долра за няколко часа, не те прави велик, а жалък“, посичат го коментиращи в профила му.

Още новини ТУК

TNS.bg