Часовник без батерия тиктака, на снимки правени с телефон се вижда силует на непознато момиченце, някой клати леглото на малката Симона - това са само малка част от странните неща, които се случват на семейство от видинското село Антимово. На място отидоха ясновидката Николета, радиестезистът Ивелин Иванов и отец Александър. Те се опитаха да се справят със страховития феномен, показа репортаж на Нова телевизия от мястото.

Контактьорка свързала майката Христина с починалата й дъщеря Рая, която разкрила, че в къщата има демон на жена. "Клатеше леглото на дъщеря ми Симона", сподели Христина. Според контактьорката в къщата се появява духът на починалата баба.

Семейството се е изнесло от къщата и не живее там от страх. Експерт обясни, че по принцип полтъргайстите се появяват покрай момиченца.

Ясновидката Николета забеляза чаша със змии върху фасадата на съседна къща и оттам тръгнаха страшни истории. Христина разкри, че там преди години се е удавило дете, а в къщата до нея е живял мъж, който е убил много жени.

"Страх го е, това е неговатна къща, така се чувства. Мирише на развалени яйца, където има демон. Тук не мирише добре, усеща се страх. Страхува се, че ще го прогоним", сподели Николета преди ритуала за прогонване. Радиестезистът също отчете присъствие. "Хващам три различни същности", каза Ивелин Иванов.

Още любопитни новини ТУК

TrafficNews.bg