Млад мъж „вкара гол“ във вратата на спортна площадка в кв. „Боян Българанов“ в Шумен, след като нахлу в игрището с автомобила си. По неофициална информация младежът бил с „Пежо 306“ комби и се опитвал да вземе завоя до спортните площадки с дрифт.

Дрифтърът избягал от местопроизшествието, но дечурлигата от района му били направили клипчета и ги показали на пристигналите по-късно полицаи, съобщи електронното издание shmoko.bg. Според очевидци произшествието станало към 18.15, когато на площадката имало 10-15 деца. Едно от тях дори било на вратата, атакувана от моторизирания „състезател“.

„Чу се някакъв шум, нямах видимост, но когато отидох, видях, че деца са се събрали на едно място, а в сумрака избутват лек автомобил. После колата си тръгна“ – разказа очевидец.

Автомобилът бил с разкъртена предница, но въпреки това успял да запали и да изчезне. По думите на децата младият мъж, който карал, миришел на алкохол. 

Други на мястото на инцидента пък коментираха, че нямал книжка, бил на 23 години и чули полицаите да си говорят, че го знаят кой е и, че не му е за първи път. Преди два-три дни ударил кола в Тракийския и пак избягал. Тогава го намерили и му съставили акт.

Още новини ТУК

TNS.bg