Доставчик на стоки запуши гараж на пловдивчанка, докато разтоварва стоки в магазин на ул. Трайко Китанчев 14 в „Мараша“. Фирменият бус той паркирал по средата на тротоара и част от пътното платно, сигнализира читател на  TrafficNews.

По думи на пловдивчанката подобно паркиране от страна на доставчици въобще не е прецедент и не то я изненадало. Шокът за нея било отношението, което въпросният мъж си позволил да демонстрира.

„На същото място спират множество автомобили, чиито шофьорите ежедневно разтоварват стока в супермаркета в непосредствена близост. За пръв път обаче се сблъсквам с такава арогантност и агресия“, споделя пловдивчанката. Тя се прибирала у дома заедно с детето си и искала да използва гаража си. Заради паркиралия бус обаче тя нито можела да влезе в гаража, нито да използва паркомястото, което плаща.

„Когато отидох в магазина, за да потърся шофьора, той просто заяви, че „не му пука и ще чакам”. Помолих втори път и казах, че съм с малко бебе в колата. Той спокойно заяви „след малко, де”, а навън вече станах “мърша и мастия”“, споделя тя.

„Кога хората станаха толкова лоши?“, пита дамата.

Припомняме, че само преди дни ви разказахме за още един случай, в който паркирал в нарушение гражданин си се отнася арогантно при отправена забележка.

Люта кавга между съседи в Пловдив заради неправилно паркиран мерцедесПешеходци били псувани и обиждани, твърдят самите те

TrafficNews.bg благодари на всички читатели за изпратените сигнали и изразена гражданска позиция! Ако и вие се натъкнете на подобни нередности, може да ни изпращате сигналите си като съобщение в страницата ни във Фейсбук или на редакционната ни поща redaktor@trafficnews.bg