Разлютен спор се разрази между съседи в пловдивския квартал „Мараша“, научи TrafficNews. Малко след края на работния ден вчера ул. „Братя Миладинови“ започнала да се пълни с коли. В района редовно се случва същинска игра на тетрис, докато шофьори търсят паркоместа в час пик. 

Живееща на въпросната улица обаче решила да спести усилия и паркирала скъпия си мерцедес върху част от пътното платно и част от тротоара, сигнализира читател на медията ни.

Когато пешеходци се опитали да преминат по заетия от автомобила тротоар, възникнал скандал. „Заедно с други минувачи бяхме псувани и наричани с обидни епитети от младата жена, защото сме "удряли колата ѝ", спряна най-нагло на тротоара", твърди потърпевш. От разказа не става ясно дали вдействителност са били нанесени щети върху паркиралата кола и в какъв размер.  

Пловдивчанката допълва, че заради подобно неправилно паркиране в района редовно не може да се премине по тротоарните площи. 

„Надявам се КАТ или отговорните за безопасността да не се впечатлят от къщата и лъскавостта на возилото и да вземат адекватни мерки“, апелира тя.