Емрах Стораро шофира с 300 км/ч по АМ „Тракия”, съобщи читател на TrafficNews. Това далеч не е първият път, в който младият изпълнител се хвали с високите скорости, които упражнява над бързи автомобили. Доста често в инстаграм профила му той демонстрира шофиране с висока скорост, както по магистрали, така и в градовете у нас.

Многократно и до медията ни са достигали сигнали, свързани с безразсъдното шофиране. От предоставения до медията ни клип не става ясно дали Емрах шофира автомобила или е на пасажерската седалка, но и в двата случая не е осъзната реалността от опасност.

Tik Tok профилът на наследникът на Тони Стораро е пълен с такъв вид видеа, но полицията изглежда стои безучастна, тъй като не е ясно дали някога е носил отговорност за действията си, които освен, че застрашават неговия живот, а и този на околните.

Освен с високи скорости, преди време младежът качваше снимки в профила си на марихуана. Можем само да се надяваме да не шофира по този начин и под въздействието на забранени субстанции, тъй като това значително би повишило риска от инцидент.

„Трябва ли да има жертва, за да предизвика обществено внимание и реакция от страна на органите на реда. Дано не получим отговори на тези въпроси, когато вече е твърде късно”, пишат читателите ни.

Емрах Стораро продължава да се хвали с бързи скорости. Полицията-безучастна

Докога? Емрах за пореден път се хвали с бясна скоростНаследникът на Тони Стораро не само обича високите скорости, но обича и да се хвали с тях

Емрах с поредна изцепка: Хвали се из социалните мрежи, показвайки марихуанаТова далеч не е първи случай, в който поп-фолк певецът се опитва да покаже, че е над закона

На вниманието на МВР: Емрах Стораро фучи с 200 км/ч, взел книжка преди няколко месецаСинът на Тони Стораро се хвали в социалните мрежи с безумно шофиране

Емрах с поредна издънка: "Хвърчи" из Слънчев бряг с бясна скорост