Поп-фолк изпълнителят Емрах за пореден път публикува в социалните мрежи видео, на което шофира с бясна скорост. Наследникът на Тони Стораро е заснел как вдига близо 250 км/час. По-всичко личи, че младият изпълнител не само обича високите скорости, но и обича да се хвали с тях. Явно му доставя удоволствие всички да станат свидетели на опасното шофиране или е възприел себе си като пилот на рали писта.

Като добавка към всичко това през цялото време зад автомобила се движи друг, който очевидно поддържа подобна скорост.

Това не е първата такава изцепка на Емрах, а дори можем да кажем, че е поредното такова видео, качено в Инстаграм или Фейсбук.  За разнообразие, последният път певецът се похвали не с висока скорост, а с марихуана. И след всичко това се питаме докога? Докога някой, без значение от това колко е известен или чий наследник е може да се хвали публично с грубо показване на закона. И трябва ли да има жертва, за да предизвика обществено внимание и реакция от страна на полицията. И защо изобщо такъв тип поведение би събирало лайкове?

И можем да се надяваме, че няма да получим отговори на тези въпроси, когато вече е твърде късно.

Емрах с поредна изцепка: Хвали се из социалните мрежи, показвайки марихуанаТова далеч не е първи случай, в който поп-фолк певецът се опитва да покаже, че е над закона