Пореден сигнал за нагло поведение от страна на шофьор се подаде до нашата редакция. Бус на пловдивска фирма за разнос е заел цялата улица „Георги Кирков 12” в Кючука. Действието се развива в 17:40, когато улицата е най-натоварена. Както се вижда от по - долу приложените снимки, водачът е видимо доволен от постъпката си.

„Изпращам  Ви две снимки, защото случката си беше за "похвала". Г-на на микробуса от фирмата "Ведена" зареждаше магазин на улица "Георги Кирков" 12. За шофьора имаше място да спре малко по-назад от магазина и да го зареди. Разминаването на две коли беше невъзможно. Имаше огромна предпоставка за ПТП, защото колите идващи от булеварда нямаха видимост. След като направих забележка на г-на, той ми отвърна, че няма къде да спре и това му е работата. След като си извадих телефона за да го снимам въпросния г-н реши, че иска все пак и него да го има на снимката и застана гордо пред микробуса. Казах му, че довечера ще се види по медиите , защото хора като него трябва да се накажат.Той ми обясни, че редовно се виждал и грам не му пука”, коментира възмутената жена.

 

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg 

Още новини ТУК

TrafficNews.bg