Буден гражданин се обърна към TrafficNews.bg с апел да покажем безотговорността на граждани и институции. Как Общината, от своя страна, не се грижи за инфраструктурата във всички участъци на града, и как граждани се възползват от бездействието на институциите. Този проблем стои на дневен ред от години, но явно на никой не му пречи, казва читателят ни. 

„Пиша ви, за да изкажа огромното си възмущение, на което съм свидетел години наред. Става въпрос за спирка на градския транспорт в Пловдив, и по-точно на Коматевско шосе.

След като общината не взима мерки и години наред, спирката е проблемна. В снимковия материал, който съм прикачил, ясно може да видите къде е спирката и до каква крайност и наглост стигат шофьорите, за да паркират своите автомобили точно на спирката.

Да не говорим че шофьорите на автобусите или пропускат самата спирка, или спират на 20 метра от нея.

Преминаването по ''тротоара'', който не съществува, е невъзможно, защото човек може да се удари в някоя кола, така се принуждаваме да слизаме на самото платно за движение, за да преминем, с риск за живота си.

Тротоар не съществува! Конструкция, която да показва, че това е спирка - няма, има само една табела, която не служи за абсолютно нищо.

Майки с деца , възрастни хора всеки ден рискуват своя живот, за да преминат от там", казва в писмото си към нас възмутеният читател. 

ОЩЕ НАГЛИ ПАРКИКАРИЯ - ТУК!

ОЩЕ НОВИНИ - ТУК!

TrafficNews.bg