Шофьор с министерки пропуск, безумно шофиращ по натоварен булевард, се кара с шофьри, за да настъпят газта. Това бе заснето от възмутения столичанин - Иво Мирчев, който бе в центъра на скандала, след като е направил забележка на бързащия господин.

Тази сутрин около 7:25 часа този човек представил се с думите "От министерството на транспорта съм" караше по безумен начин по булевард "България". Опита да ме изблъска от платното, клаксони, чудеса, високи скорости. Накрая се оправда с "Бе бързам бе, колега!". Явно очаквайки аз да му направя шпалир, за да му осигуря бърз коридор. Гордо отпред на стъклото му стоеше пропуск за НС или МС, който скри, когато започнах да го снимам. Държавните служители, яхнали служебни автомобили се чувстват безнаказани, поставили синя лампа или пропуск за МС. Явно разчитайки, че брутализмите им на пътя ще останат непоказани", пише в профила си Иво.

Това не е първият път, когато се злоупотребява със служебно положение. Преди време ви показахме как мъж, представяйки се за прокурор, блъсна колоездач и след скандал с него пое отново по пътя си.

Още за скандалния прокурор може да видите във видеото ТУК


TrafficNews.bg