Нова жертва взе "черната дупка" в опасния участък на Рогошко шосе, за коятоTrafficNews отново се оказа „лош пророк“. 

Днес  необезопасната шахта "глътна" миниван, който пропадна в дупката на отсечката, водеща до няколко от най-големите пловдивски предприятия.

Още преди месеци TrafficNews анонсира, че трасето е изключително опасно и е въпрос на време да се случи инцидент. За зла беда се оказахме прави и на 31 май такси пропадна в отворената шахта - необезопасена и скрита под огромните локви.

Месец и половина по-късно пловдивчани отново сигнализираха медията си в опит да намерят решение на проблема си:

 „Пътят е непроходим, шахтите липсват и колите пропадат всекидневно в тях. Дупките са огромни и пълни с водя. Камионите се движат по малката част останал тротоар. За пешеходците е опасно, за автомобилите също“, споделят притеснени те.

И въпреки, че улицата обслужва фирми и предприятие, генериращи милиони в публичните бюджети, обратна инвестиция категорично отсъства. Самото Рогошко шосе пък „плаче“ за ремонт.  Проект за реконструкцията на пътя и пресечките има, пари обаче – не!

Твърде вероятно е това да не и последният подобен инцидент, но все пак силно се надяваме да не сме отново "лоши пророци". 

Инцидент по най-разбития път в Пловдив: Кола пропадна в замаскирана шахтаНужен е кран, за да извдаи потрошеното такси

Дупката, „погълнала” такси по най-разбития път в Пловдив, отново дебне за жертви! Чакат ли ни нови инцидентиШахтата отново е отворена, а капакът е захвърлен на 10 метра в страни