Шофьори масово спират неправилно на центъра на Пловдив в близост до площад "22 септември" - бившият Гроздов пазар, съобщава читател на TrafficNews.

"Искам да попитам защо изобщо съществува Общинска охрана, като дори не може да превъзпита наглеците да спазват правилата за движение и паркиране в "града" ни, който все повече се превръща в гето. Снимка от снощи в баш центъра, нито една глоба нямаше залепена", пише още нашият читател.

Според хора, които живеят в близост, този тип гледки са ежедневие с настъпването на тъмната част на нощта. На метри от пространството има екип на общинска полиция, който следи за бариерата на ул. „Дондуков”.  Вероятно те не взимат отношение защото това не влиза в „длъжностната им характеристика”.

TrafficNews.bg благодари на всички читатели за изпратените сигнали и изразена гражданска позиция! Ако и вие се натъкнете на подобни нередности, може да ни изпращате сигналите си като съобщение в страницата ни във Фейсбук или на редакционната ни поща redaktor@trafficnews.bg