На поредния абсурд се натъкна репортер на TrafficNews.bg. Автомобил с  пазарджишка регистрация по най-наглия начин е спрял пред входа на детска градина, която се намира в центъра на Пловдив, срещу ректората на университет „Паисий Хилендарски”.

Както се вижда от снимките ръководството са наказали наглеца, като му оставиха гневна бележка с надежда да се засрами и да не повтаря постъпката си.

Наш репортер се опита да разбере малко подробности от една от възпитателките в градината.

„От сутринта е тук. Как не го е срам! И табела сме сложили, че е вход. Да не говорим , че е задръстил и задния вход на жилищната сграда. Чакам го да дойде да го питам не го ли е срам”, коментира възпитателката.

Докато нашият репортер заснемаше наглият шофьор, от входа на жилищната сграда излезе жена, която живее в блока от 10 години.

„Това е веки ден! От някъде се появяват разни хора, спират си и после се оказва, че за нас живущите няма места”, оплака се живущата в блока.

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на наглеците.

ОЩЕ НОВИНИ ВИЖТЕ ТУК

TrafficNews.bg