Пловдивчанка завари колата си надрана, след като е била паркирана на бул. „Васил Априлов“ в Пловдив. Собственичката открила, че боята ѝ е надрана от твърд предмет. Тя публикува снимки в социалната мрежа като се надява да открие свидетели, тъй като най-вероятно се касае за умишлено посегателство. Жената предполага, че вероятно возилото ѝ, което е с марка БМВ и не е с пловдивска регистрация, е подразнило някой, който редовно паркина на въпросното място, пише GlasNews
 
„Не намирам думи, с които да изразя възмущението си и гнева от поредното посегателство върху личния ми автомобил. Тази проява на вандалщина е за втори път, като при първото "рисуване" пострада само предната лява врата - не само надраскана с ключ, но и написана нецензурна дума. Сега вече е надраскана цялата кола. Може би съм паркирала "неправомерно", т.е. на мястото на някой, който смята, че мястото е негово. Няма място, което да не е надрано-врати, калници, преден капак, багажник. Нямам много контакти във Фейсбук, но моля споделяйте, споделяйте тези "красиви снимки". Този път няма да оставя нещата така. Подала съм сигнал на 112 и в Районното. Само се моля някой да е видял нещо или да има камери наблизо. Мястото е в Пловдив, бул. „Васил Априлов“ 126,“ написа Ники Караманова.

„Изглежда тези BMW не ги толерират много,“ коментира мъж. 

„Какво значение има марката и модела на колата. Проблема е в това, че в този град всеки си мисли, че едно паркомясто е негово и никой друг няма право да спира там. Проблема може би в това, че карам кола с регистрация различна от Пловдив,“ отвърна жената. 

Снимки: