Ако отговаряш на критериите му – твой е! Можем да бъдем привлечени от външност, от характер или от комбинацията от двете. Нека разберем какво показва зодията му. Към какви жени се стреми и какво търси – флирт или дълга връзка?

Овен

Пада си по силни и независими жени. Харесва, когато жената може да отстоява думите си и е готова на всякакви предизвикателства. Властни и интелигентни жени могат да покорят този тип мъже.

Телец

Мъжете от този зодиакален знак са неуверени в себе си и в повечето случаи имат нужда от подкрепа. Забавни и привлекателни жени могат да ги завладеят. Ако успеете да го разтърсите, но по чувствителен и нежен начин, той е ваш!

Близнаци

Падат си по интелигентни жени с чувство за хумор. Успеете ли да го разсмеете и изненадате сте обречени на него завинаги.

Рак

Наивните и нежни дами са техните фаворити. Представителите на този знак обичат да се грижат за някой, да бъдат силния пол. Позволете му да се грижи за вас, искайте помощта му и няма да можете да се оттървете от него.

Лъв

Лъвовете са разкрепостени личности със потребност от социален живот. Такъв е и изборът им за половинка. Освободени, интелигентсни жени, които обичат да излизат и да се забавляват. Веднъж влезете ли в ритъма му на живот, оставате там завинаги.

Дева

Падат си по интелигентни и чувствителни жени. Чувствителни и толерантни, но не и твърде емоционални. Мъжете деви не харесват драмите така, че по-добре не ги правете през тях.

Везни

Вярва в сериозните връзки и постоянно е на щрек за точното си попадение. Намери ли точната половинка, прави всичко по силите си да я задържи. За съжаление, най-трудното е да създадеш връзка с него. Харесва Добре изглеждащи, интелигентни, мотивирани, подкрепящи жени, които и да бъдат уверени. Понякога има твърде много изисквания.

Скорпион

Винаги иска да бъде най-добрия, затова и търси най-доброто. Точния тип жена за скорпиона е секси, умна, независима и готова за приключения.

Стрелец

Жената, която ще успее да задържи стрелеца, трябва да бъде весела, мотивирана и енергична. Този зодиакален знак обича да бъде провокиран и изненадван. Ако го искате момичета, трябва да се постараете.

Козирог

Трудно е да се влюбят, но когато стане е толкова силно, че е сякаш за винаги. Ако искате да бъде вашата половинка трябва да бъдете уверени, но не твърде много, секси, но отбрано. Трябва да имате собствена кариера, хоби, интереси и мечти.

Водолей

Водолейте се впечатляват от независими жени, които не се интересуват от чуждото мнение. Радват се на живота и сами се справят с трудностите. Точно това ги прави привлекателни за мъжете.

Риби

Рибите са много обичливи. Обичат, обичат, но е трудно да завладееш вниманието му. Успееш ли обаче, е твой завинаги. Любители на изкуството са, което значи, че трябва да сте нежни и чувствителни личности, които да споделят интересите им.