Лечебната сила на сушените плодове е позната на човечеството от древността. Тялото ни има нужда да получава важни хранителни вещества, които си набавя чрез пресните плодове, през цялата година.

Затова в сезони, в които разнообразието им е по-малко, вие можете да продължите да ги доставяте на организма си чрез сушени плодове. Te са незаменима добавка към всеки здравословен режим на хранене.

Вкусните плодчета повлияват добре храносмилателната и костната система и са богати на много хранителни вещества и витамини, които ще повишат вашето ниво на енергия,жизненост, продуктивност и ще подобрят здравословното ви състояние.

След огромния интерес към невероятно вкусните и в същото време здравословни фурми Queen`s Diamond, които предизвикаха здравословна вълна в цялата страна, всички почитатели на здравословния начин на живот вече ще могат да намерят на пазара новите видове сушени плодове.

Те са прясно набрани и пакетирани на място, което гарантира качеството им. Вкусните и полезни плодчета ще бъдат поставени грижливо в семейни и удобни опаковки и с подходящ за тях грамаж. Освен това, те ще се предлагат на добра цена, по джоба на всеки българин. Ето кои са новите продукти:

Сушени сини сливи Queen`s Diamond 

Освен, че са вкусни, сините сливи са и много полезни. Те имат не малко лечебни свойства и съдържат множество витамини. Препоръчват се и при диети за отслабване. Имат разслабително действие и подпомагат нормализирането на обмяната на веществата в организма. Сините сливи подпомагат процесите на възстановяване на организма след физически натоварвания или умствена умора. Според учените една слива съдържа такова количество антиоксиданти, колкото в 100 г боровинки!

Сушени кайсии Queen`s Diamond

Това е плодът, спряган за един от най-добрите източници на желязо. Желязото е важен елемент в борбата с анемията. Сушените кайсии съдържат и мед, който помага на желязото да се абсорбира от тялото. Ежедневното приемане на сушени кайсии помага за производството на хемоглобин, а съдържащият се в тях витамин А насърчава доброто зрение. Хапвайки този вкусен плод вие гарантирате младост на кожата и здраве на косата си.

Сушени червени боровинки Queen`s Diamond

Плодовете на боровинката са богати на витамини, минерали и са мощен антиоксидант, подсилващ имунната система.
Те са изключително богати на фибри, калий, натрий, фосфор, магнезий и витамини С, Е, В6 и К. и оказват положително въздействие върху очите и зрението, подобряват кръвообръщението и укрепват кръвоносните съдове. Червените боровинки помагат за отслабване. Доказано е. Шепа от малките червени плодчета за следобедна закуска или десерт дневно може да свали до 6 кг от теглото ви за година.